Huisartsenpraktijk De Jong Veenendaal

 

Dit is de website van Huisartsenpraktijk de Jong te Veenendaal.
Op deze site vindt u informatie over onze praktijk, wordt u via het praktijknieuws op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en bestaat er de mogelijkheid om via de mail herhaalrecepten aan te vragen.
Klik hieronder of hiernaast op de links om u verder op weg te helpen.

Bij praktijkinformatie vindt u de adresgegevens en informatie over de spreekuren, het maken van afspraken en het herhalen van recepten. Verder kunt u hier de praktijkfolder downloaden.

Bij praktijknieuws houden wij u op de hoogte van allerlei (leuke) wetenswaardigheden, van onze afwezigheid door vakanties of nascholingen, maar ook over veranderingen in de praktijkvoering.

  

 

Onze telefonische bereikbaarheid in de middag wordt uitgebreid, zie bij  'Praktijkinformatie'.

 

 

RECEPTEN BESTELT U VANAF NU NIET MEER VIA DE APARTE RECEPTENLIJN MAAR VIA HET HOOFDNUMMER 0318543304 KEUZE 2

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Verwijzing kan voor u financiële gevolgen hebben:

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht om zich te verzekeren tegen ziektekosten. Zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van de ziektekosten. U betaalt echter altijd een verplicht eigen risico, in 2016 is dat 385 euro ( zie www.rijksoverheid.nl , ga naar onderwerp en type in zorgverzekering). Een bezoek bij de huisarts valt buiten het eigen risico.Heeft u zorg nodig die niet onder de basisverzekering valt, dan kan het zijn dat u een deel van de kosten zelf moet betalen. Dit is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Ook als uw zorgverzekeraar geen contract heeft met het ziekenhuis of de instantie waar u heen wordt verwezen moet u mogelijk een deel van de kosten zelf betalen. Dit is afhankelijk van uw zorgpolis. U bent zelf verantwoordelijk om dit te controleren.

Praktijkvoorbeeld: U gaat naar de huisarts om een moedervlek te laten verwijderen; het weghalen door de huisarts kost u niets, maar als de huisarts de moedervlek ter beoordeling naar de patholoog anatoom stuurt, gaan de kosten van deze specialist af van uw eigen risico.

 

  

Wij maken gebruik van cookies om de website goed weer te geven. ..

Ik accepteer de cookies op deze website.
Huisartsenpraktijk De Jong